Răzvan Lucescu, „omorât” de noul coronavirus

Al Hilal, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a fost eliminată din Liga Campionilor Asiei după ce a solicitat amânarea unui meci ca urmare a numărului mare de fotbaliști din lot infectați cu Covid-19.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 24.09.2020 - 10:54

Răzvan Lucescu și echipa sa au fost eliminați din competiție de Confederația Asiatică de Fotbal, care a dispus și anularea tuturor rezultatelor avute de Al Hilal în Liga Campionilor Asiei.

Decizia a venit ca urmare a numărului mic de fotbaliști pe care formația lui Răzvan Lucescu îi avea la dispoziție pentru meciul cu Shabab Al Ahli Dubai.

„Al Hilal, din Arabia Saudită, nu a reuşit să prezinte numărul necesar de 13 jucători pentru meciul său din Grupa B a LC Asiei, cu Shabab Al Ahli Dubai, din Emiratele Arabe Unite, şi conform articoului 4.3 din Regulamentul Special pentru competiţiile AFC în perioada pandemiei de coronavirus, este considerată retrasă din competiţie. Toate meciurile jucate de Al Hilal, care a avut pe listă doar 11 jucători, sunt anulate, astfel că Pakhtakor din Usbekistan şi Shabab Al Ahli Dubai s-au calificat în optimile de finală din Grupa B.”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul the-afc.com.

Comentarii