13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportRăzvan Burleanu: Am îndoieli că Liga 1 se poate termina pe teren

Răzvan Burleanu: Am îndoieli că Liga 1 se poate termina pe teren

Răzvan Burleanu este de părere că reprezentanții cluburilor de fotbal din Liga 1, împreună cu Liga Profesionistă de Fotbal, ar trebui să discute despre oprirea unui sezon competițional semi-blocat de infectările în rândul fotbalișilor și antrenorilor.

“Am îndoieli că Liga I se mai poate termina pe teren protejând integritatea competiţiei şi sănătatea tuturor participanţilor. Despăguburi, acestea ar putea fi suportate de LPF, dacă sunt rezerve, prin împrumuturi sau direct de către club. Cred că cluburile de Liga I ar trebui să discute despre oprirea acestui sezon competiţional sau cel puţin a play-out-ului. Altfel nu vom putea să amânăm la nesfârşit sfârşitul acestui sezon competiţional.”, a spus Răvan Burleanu într-o intervenție la Digi24.

Președintele Federației Române de Fotbal a adăugat că „fotbalul românesc este în stare de urgență” și că s-a ajuns la această situație nedorită de meciuri amânate din cauza infectărilor pentru că protocoalele și regulile nu au fost respectate de toate cluburile din Liga 1.

Cele mai citite

Emma Răducanu, eliminată de Iga Swiatek în semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucătoarea poloneză de tenis, Iga Swiatek, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA și principala favorită la turneul WTA 500 de la Stuttgart, Germania, s-a...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă