39.3 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăSportPalada, fostul consilier al lui Ponta, îl acuză pe Cioloş că a...

Palada, fostul consilier al lui Ponta, îl acuză pe Cioloş că a copiat proiectul de buget

Fostul consilier al lui Victor Ponta, Mirel Palada, a criticat, pe Facebook, Guvernul Cioloş, după ce, joi, prim-ministrul l-a demis din funcţie şi a acuzat noul Guvern că a copiat bugetul conceput de Executivul Ponta.

"Ştiaţi că bugetul e fix şi întocmai cel propus de Guvernul Ponta? Ăla criticat cu isterii dezastruoase şi cu indignări apocaliptice? Că e cel mai foarte groaznic şi nasol? Unde e oare Consiliul Fiscal să facă spume la gură că se măresc salariile şi pensiile şi că va fi un dezastru atomic şi îngrozitor? Unde sînt jurnaliştii obiectivi de la Hotnews şi de la ZF şi de la toate publicaţiile cu premiul Nobel în economie, să ne explice de ce o să se ducă ţara asta de rîpă din cauză de buget iresponsabil? Doamne, de unde atîta inconsecvenţă pe aceşti oameni consecvenţi şi principiali. Doamne…", a scris Mirel Palada pe Facebook.

Mirel Palada a fost de purtător de cuvânt al Guvernului Ponta. În septembrie 2014, în urma unor comentarii pe Facebook la adresa jurnaliştilor, Palada a fost eliberat din funcţia de purtător de cuvânt, dar a rămas consilier al premierului pentru strategii de guvernare.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă