18.6 C
București
joi, 8 iunie 2023
AcasăSportRaportul Comisiei Nana va fi gata miercuri

Raportul Comisiei Nana va fi gata miercuri

Președintele Comisiei Călărași, Mihai Fifor (PSD), a declarat, după încheierea ședinței de luni, că raportul Comisiei va fi gata miercuri, după ce vor fi analizate o serie de documente solicitate de la ANAF, relatează Mediafax.

"Așteptăm o serie de documente de la ANAF pe care Comisia le-a solicitat și sperăm ca în urma acestei analize să putem să tragem o concluzie finală, urmând ca miercuri, la întâlnirea pe care membrii Comisiei o să o aibă, cele mai probabil la ora 10.00, să putem finaliza acest raport, pe care o să îl depunem la Birourile Reunite", a spus Fifor.

Președintele Comisiei Călărași a precizat că își menține punctul de vedere privind nulitatea transzacției în condițiile în care firma Berfice se afla în inactivitate.

"Noi am afirmat data trecută un lucru pe care continui să îl spun și astăzi, fără nici un fel de dubiu. Eu nu am discutat foarte mult pe faptul că societatea Berfige era inactivă sau nu și, repet, așteptăm de la ANAF o serie de documente ca să putem să ne punem de acord cu acest aspect. Am discutat mai mult despre modul în care s-au emis titluri de proprietate care în spate au documente care nu sunt tocmai în regulă și făceam la faptul (…) că sunt în jur de 60 de ha de teren ale căror titluri de proprietate nu sunt emise legal".

Mihai Fifor a ținut să adauge că se s-ar putea anula în instanță tranzacții dintre Berfige și vânzătorii anumitor terenuri din comuna Nana. "Din acest punct de vedere, putem să discutăm despre o hotărâre a unei instanțe, la un moment dat, care să decidă dacă această tranzacție se poate anula sau nu și mă refer la tranzacția dintre Berfige și vânzătorii de teren din Comuna Nana", a subliniat Fifor.

Cele mai citite
00:00:59

VIDEO: Trupele ucrainene iau cu asalt posturile rusești de lângă Bakhmut

Trupele ucrainene au luat cu asalt poziții rusești în apropiere de Bakhmut, potrivit unor imagini difuzate marți (6 iunie) de Brigada a 3-a de...

Grevă japoneză în spitale și alte unități de sănătate și asistență socială

Sindicaliştii din Sănătate declanșează astăzi o grevă japoneză în instituţiile publice de sănătate şi asistenţă socială, fără întreruperea activităţii, până la rezolvarea revendicărilor, a...

Top 10 plaje și obiective turistice din Zakynthos

Dacă vrei să explorezi frumusețile ascunse ale insulei Zakynthos și să te bucuri de o vacanță de neuitat, îți prezentăm cele mai spectaculoase plaje...
Ultima oră
Pe aceeași temă