Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Rapid a aniversat 96 de ani de istorie

Sala Rapid a fost marți platou de sărbătoare. Rapidiștii au aniversat 96 de ani de la înfiinţare în faţa a aproximativ 1.500 de suporteri, în cadrul festivităţii desfăşurându-se trei meciuri de fotbal demonstrative.

Share

Cătălin Mihai 0 comentarii

26.06.2019 - 10:10

FC Rapid, echipă care a promovat la finalul sezonului recent încheiat în Liga secundă, a disputat o partidă cu o selecţionată a suporterilor pierdută cu scorul de 4-8 (3-6). Golurile formaţiei giuleştene au fost marcate de Vlada (2) şi Cârstocea, iar cel de-al patrulea de un suporter de doar 9 ani introdus de antrenorul Daniel Pancu pe finalul întâlnirii.

Echipa Rapid Old Boys a disputat în cadrul evenimentului două partide. În prima dintre acestea a încheiat la egalitate, scor 1-1, cu echipa naţională a artiştilor, iar în cea de-a doua s-a impus în faţa unei selecţionate a suporterilor cu scorul de 4-1. Golul formaţiei Rapid Old Boys în primul meci a fost înscris de Mugur Bolohan, în cel de-al doilea marcând Cristian Bardu, Ion Goanţă (2) şi Mihai Iosif.

Pentru formaţia old boys, condusă de pe margine de tehnicianul Marian Rada, au evoluat foştii jucători Bebelaş Cioran, Florin Motroc, Ion Ispas, Marian Grigore, Cristian Rontea, Mugur Bolohan, Gheorghe Butoiu, Mihai Iosif şi Cristian Bardu.

În pauzele dintre meciuri, Clubul Sportiv Rapid a premiat pentru rezultatele obţinute în sezonul trecut echipa de polo feminin, echipa de volei feminin, echipa de handbal feminin, lotul de haltere şi lotul de karate.

Comentarii

loading...