19.9 C
Bucharest
Monday, 25 September 2023
HomeSportRaliuTragedie în WRC! Pilotul irlandez Craig Breen a murit într-un accident

Tragedie în WRC! Pilotul irlandez Craig Breen a murit într-un accident

Pilotul irlandez de raliuri Craig Breen (Hyundai) a murit într-un accident produs în timpul unei curse de recunoaştere înainte de următoarea rundă a Campionatului mondial (WRC) din Croaţia (20-23 aprilie).

Anunţul trist a fost făcut de echipa sa într-un comunicat difuzat joi. În vârstă de 33 de ani, pilotul născut la Waterford urma să concureze doar la o parte din cursele WRC din acest sezon.

El a ocupat locul doi la Raliul Suediei, a doua cursă a anului, în luna februarie, unde l-a avut copilot pe conaţionalul său, James Fulton, care a scăpat nevătămat din accidentul de joi, unde era, de asemenea, copilot.

Atunci, cursa a fost câştigată de Ott Tanak/Martin Jarveoja (Estonia/M-Sport Ford).

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies