37.2 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăSportRaliuAccident grav la Raliul Brașovului. Un spectator a fost grav rănit

Accident grav la Raliul Brașovului. Un spectator a fost grav rănit

Duminică, 27 martie 2022, s-a consemnat un accident grav la Raliul Brașovului.

Un spectator de 21 de ani a fost grav rănit și este în stop cardiac. Un reprezentant al ISU Brașov a precizat că tânărului accidentat i se fac acum proceduri de resuscitare.

Accidentul s-a produs în momentul în care o mașină aflată pe ocolitoarea Brașovului, care partipa la competiție, a ieșit de pe traseu. Șoferul acestei mașini nu a fost rănit.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă