Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Qatarul și-a depus candidatura pentru organizarea Jocurilor Olimpice din 2032

Qatarul a anunțat că va candida la organizarea Jocurilor Olimpice de vară din 2032, alăturându-se celorlalte ţări interesate să găzduiască această competiţie.

Share

Rl online 0 comentarii

27.07.2020 - 21:11

India, statul australian Queensland şi oraşul chinez Shanghai sunt de asemenea candidate, fiind evocată şi o posibilă candidatură comună a Coreei de Sud şi Coreei de Nord pentru Jocurile din 2032.

În conformitate cu schimbările propuse în 2014, ţările interesate înaintează o cerere pentru a se alătura "dialogului continuu" privind organizarea Jocurilor, iar Qatarul a confirmat că a făcut acest lucru într-o scrisoare adresată Comitetului Internaţional Olimpic (CIO).

Qatarul, care a mai încercat, fără succes, să candideze la organizarea Jocurilor Olimpice din 2016 şi 2020, urmează să găzduiască Cupa Mondială de fotbal din 2022.

 

Comentarii