Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Qatar va găzdui din toamnă şi meciuri din Liga Campionilor Asiei

Confederaţia asiatică de fotbal (AFC) a anunţat că ţara organizatoare a Cupei Mondiale din 2022, Qatar, va găzdui şi meciuri din Liga Campionilor Asiei, din regiunea de Vest, începând cu data de 14 septembrie, după ce competiţia a fost întreruptă din cauza COVID-19.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 16.07.2020 - 15:13

Confederaţia asiatică precizase deja săptămâna trecută că meciurile din grupe vor fi disputate în integralitate, conform programului iniţial, în două bule regionale, cu finala programată într-o singură manşă la începutul lunii decembrie. În schimb, faza meciurilor cu eliminare directă se va juca în fiecare tur într-o singură manşă, în loc de meciuri tur-retur.

În regiunea de Est, unde Liga Campionilor Asiei se va relua începând cu data de 16 octombrie, ţara reţinută pentru găzduirea meciurilor nu a fost anunţată.

Comentarii

loading...