13.7 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSportPrunea o dă în judecată pe Dinamo

Prunea o dă în judecată pe Dinamo

După ce zilele trecute i-a expirat contractul pe care îl avea cu Dinamo, Florin Prunea și-a încheiat socotelile cu formația din „Ștefan cel Mare” și a decis să-i dea în judecată pe alb-roșii. „Contractul meu s-a terminat sâmbătă, mi-am luat la revedere de la băieţi. Cu colegii mei ne-am întâlnit la hotelul RIN şi i-am asigurat că dacă voi putea îi voi ajuta oricând”, a declarat Prunea.

Motivul este unul evident. Fostul portar spune că nu a mai fost plătit din luna octombrie și vrea să își recupereze restanțele salariale. Având în vedere că salariul lunar al acestuia era de 5.000 de euro, „câinii” sunt datori la Prunea nu mai puțin de 45.000 de euro. „Sunt adevărate zvonurile că am acţionat clubul în judecată pentru recuperarea banilor. Am avut o discuţie cu avocatul clubului, să fie măcar o înţelegere pe cale amiabilă, pentru că e urât să ne dăm în judecată, avocaţii sunt cei care se ocupă. Lucrurile sunt simple, e vorba de drepturile financiare pe perioada cât eu am activat. Aş fi vrut să ajung la o înţelegere pe cale amiabilă. Eu m-am simţit folosit şi asta mă doare. Îmi pare rău că nu am reuşit să ţin echipa departe de toate problemele care parcă nu se mai terminau”, a explicat Prunea.

Acesta a dezvăluit că ruptura dintre el și club s-a produs în momentul în care Nistor a fost lăsat să plece la Universitatea Craiova pentru o sumă infimă: „Lucrurile erau clare de foarte mult timp, din momentul în care m-am opus transferului lui Nistor, de atunci era clar că nu mai putem să fim pe aceeaşi lungime de undă, pentru că eu consider şi acum că a fost una din marile greşeli de manageriat ale clubului nostru, vânzarea căpitanului echipei pe suma care s-a vândut”.

Pe lângă datoria la Prunea, se pare că echipa patronată de Ionuț Negoiță are probleme și cu ANAF-ul, care a notificat clubul că trebuie să plătească 300.000 de euro pentru datoriile legate de baza de la Săftica, iar termenul este 25 iunie. În cazul în care nu se găsește o soluție rapidă, „câinii roșii” ar putea fi dați afară din cantonamentul lor tradițional.

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Amenințarea teroristă cuprinde Europa. Italia a ridicat nivelul de securitate la maxim

Italia a anunţat că „vigilenţa şi controalele vor fi sporite” înainte de sărbătoarea religioasă de Paşte, ca urmare a atacului terorist petrecut la Moscova...

ANRE: România poate avea până la 200.000 de prosumatori la finele anului

Aproximativ 200.000 de prosumatori vor fi la finalul acestui an dacă se menţine ritmul actual de creştere, de 4.000-5.000 de prosumatori pe lună, ceea...

Securizează fiecare încăpere cu priza cu întrerupător aplicată, de la sercomelectric.ro

Nu doar sistemele de securitate sporesc siguranța unei clădiri, ci și sistemul electric este cel care face diferența. Este bine ca acesta să fie...
Ultima oră
Pe aceeași temă