10.5 C
București
marți, 19 octombrie 2021

Prunea o dă în judecată pe Dinamo

După ce zilele trecute i-a expirat contractul pe care îl avea cu Dinamo, Florin Prunea și-a încheiat socotelile cu formația din „Ștefan cel Mare” și a decis să-i dea în judecată pe alb-roșii. „Contractul meu s-a terminat sâmbătă, mi-am luat la revedere de la băieţi. Cu colegii mei ne-am întâlnit la hotelul RIN şi i-am asigurat că dacă voi putea îi voi ajuta oricând”, a declarat Prunea.

Motivul este unul evident. Fostul portar spune că nu a mai fost plătit din luna octombrie și vrea să își recupereze restanțele salariale. Având în vedere că salariul lunar al acestuia era de 5.000 de euro, „câinii” sunt datori la Prunea nu mai puțin de 45.000 de euro. „Sunt adevărate zvonurile că am acţionat clubul în judecată pentru recuperarea banilor. Am avut o discuţie cu avocatul clubului, să fie măcar o înţelegere pe cale amiabilă, pentru că e urât să ne dăm în judecată, avocaţii sunt cei care se ocupă. Lucrurile sunt simple, e vorba de drepturile financiare pe perioada cât eu am activat. Aş fi vrut să ajung la o înţelegere pe cale amiabilă. Eu m-am simţit folosit şi asta mă doare. Îmi pare rău că nu am reuşit să ţin echipa departe de toate problemele care parcă nu se mai terminau”, a explicat Prunea.

Acesta a dezvăluit că ruptura dintre el și club s-a produs în momentul în care Nistor a fost lăsat să plece la Universitatea Craiova pentru o sumă infimă: „Lucrurile erau clare de foarte mult timp, din momentul în care m-am opus transferului lui Nistor, de atunci era clar că nu mai putem să fim pe aceeaşi lungime de undă, pentru că eu consider şi acum că a fost una din marile greşeli de manageriat ale clubului nostru, vânzarea căpitanului echipei pe suma care s-a vândut”.

Pe lângă datoria la Prunea, se pare că echipa patronată de Ionuț Negoiță are probleme și cu ANAF-ul, care a notificat clubul că trebuie să plătească 300.000 de euro pentru datoriile legate de baza de la Săftica, iar termenul este 25 iunie. În cazul în care nu se găsește o soluție rapidă, „câinii roșii” ar putea fi dați afară din cantonamentul lor tradițional.

Ultima oră
Pe aceeași temă