21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportPrunea a vorbit despre starea lui Eugen Neagoe

Prunea a vorbit despre starea lui Eugen Neagoe

“Acum am vorbit cu el. Slavă Domnului, a fost depăşit momentul critic şi este sub observaţia medicilor. Şi aseară, am stat la el până dimineaţa, împreună cu familia. El nu mai ştie ce s-a întâmplat. În momentul de faţă, el este la reanimare, deci lucrurile nu sunt atât de simple. Am vorbit şi cu doctorii, a fost depăşit momentul critic, dar el trebuie să rămână sub observaţie şi să facă nişte investigaţii mai în profunzime, pentru că nu te joci cu aceste lucruri”, a declarat Prunea, la Digi Sport.

El a lăsat să se înţeleagă că Dinamo caută un alt antrenor pentru echipă.

“Vom avea o discuţie în cel mai scurt timp la nivel de conducere executivă şi trebuie să luăm nişte decizii. Nu am nimic în cap la ora actuală, mă gândesc la Eugen. Trebuie să ne strângem toţi, a fost un moment greu, suntem toţi sub şoc, trebuie să ne strângem şi să luăm nişte decizii. Dar mai întâi trebuie  să vorbim şi cu Eugen, este antrenor sub contract, trebuie să vorbim cu el şi după aceea să vedem ce decizii luăm”, a precizat Prunea.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a doua a Ligii I. Golurile au fost marcate de Bărbuţ ’35 şi Roman ’66.

În minutul 25, partida a fost întreruptă după ce tehnicianului dinamovist Eugen Neagoe i s-a făcut rău pe bancă. Neagoe a primit îngrijiri câteva minute, iar după aproximativ un sfert de oră a fost dus cu ambulanţa la spital şi jocul s-a reluat.

Cele mai citite

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...
Ultima oră
Pe aceeași temă