19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportProgramul play-off-ului Champions League

Programul play-off-ului Champions League

MOL Vidi s-au calificat grație egalului cu gol marcat în Suedia, după ce, ăn retur, în Ungaria, disputa s-a încheiat 0 – 0.

Formația lui Răzvan Lucescu, PAOK, s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a scos o remiză albă la Moscova, cu Spartak, în tur formația elenă impunându-se cu 2 – 1.

Și formația care i-a suflat titlul de campion lui Lucescu merge mai departe. AEK Atena i-a eliminat pe scoțienii de la Celtic, după victoria de pe teren propriu 2 – 1.

Steaua Roşie Belgrad s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a învins, în prelungiri, cu scorul de 2-1, echipa slovacă Spartak Trnava, în manşa secundă a turului trei preliminar.

În tur, scorul a fost egal, 1-1.

 

Programul partidelor din play-off-ul Ligii Campionior este următorul:

Steaua Roşie Belgrad – Red Bull Salzburg

BATE Borisov  – PSV Eindhoven

Young Boys Berna – Dinamo Zagreb

Videoton – AEK Atena

Benfica – PAOK Salonic

Ajax Amsterdam – Dinamo Kiev.

Meciurile tur vor avea loc la 21 şi 22 august, iar returul la 28 şi 29 august.

 

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Rețetă de Conopidă la Cuptor

Ingrediente o conopidă mare (aproximatic 2 kg) 400 g de smântână cu 12% grăsime 230 g cașcaval 2 ouă o bucată mică de unt necesară pentru a unge vasul pentru cuptor o...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...
Ultima oră
Pe aceeași temă