24.9 C
București
marți, 5 iulie 2022
AcasăSportProcurorul general al României, Augustin Lazăr, despre afirmațiile jurnalistului Dan Andronic: Monitorizăm...

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, despre afirmațiile jurnalistului Dan Andronic: Monitorizăm cu atenţie discuţiile din spaţiul public, iar luni vom da un punct de vedere

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a declarat, referitor al afirmațiile jurnalistului Dan Andronic privind alegerile din 2009, că Ministerul Public a analizat cu atenţie discuţiile din spaţiul public şi luni va da un punct de vedere în cazul acestora, potrivit News.ro.

"Vom discuta astăzi, o să aveţi nişte date în cursul zilei. Eu am declarat public că monitorizăm cu atenţie discuţiile din spaţiul public şi astăzi vom avea un punct de vedere la analiză pe care o facem”, a spus Augustin Lazar, întrebat, după discuţiile cu ministrul Justiţiei, despre afirmaţiile de Dan Andronic.

Despre întânirea de la Ministerul Justiţiei, la care au mai participat procurorul-şef al DNA şi ministrul delegat pentru Afaceri Europene, procurorul general al României a spus că a fost o discuţie despre progresele realizate în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare (MCV)”.

“Vom avea un punct de vedere al Ministerului Public chiar astăzi, cu mai multe detalii”, a mai spus Augustin Lazăr.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă