Probleme pentru PSG. Neymar nu poate juca în partida cu Nantes

Brazilianul Neymar, superstarul echipei franceze de fotbal Paris Saint-Germain, a suferit o leziune condro-costală care îl face indisponibil pentru meciul din Ligue 1 de marţi cu FC Nantes.

Share

Rl online 0 comentarii

04.02.2020 - 10:25

Brazilianul a primit o lovitură în coaste în prima repriză a meciului cu Montpellier (5-0) de sâmbăta trecută, la un duel cu Arnaud Souquet. PSG a indicat că radiografiile efectuate luni au confirmat leziunea condro-costală, fără să precizeze durata indisponibilităţii sale.

Singurul lucru cert, "Ney", care şi-a sărbătorit ziua de naştere duminica seara într-o discotecă din Paris, nu face parte din lotul pentru deplasarea pe la Beaujoire din etapa a 23-a.

În cursul serii, site-ul oficial al jucătorului a prezentat noi informaţii optimiste: "Nu este nimic grav, de aceea este posibil ca el să fie disponibil pentru meciul de duminică cu Lyon".

Confruntat deja cu accidentările lui Marquinhos, Thiago Silva, Juan Bernat şi Colin Dagba, clubul parizian nu va putea conta nici Abdou Diallo şi Ander Herrera, de asemenea, accidentaţi.

Comentarii