10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportPrimul interviu al lui Ronaldinho după arestare: „Este o lovitură foarte dură”

Primul interviu al lui Ronaldinho după arestare: „Este o lovitură foarte dură”

“Este o lovitură foarte dură. Niciodată nu mi-aş fi imaginat că mă voi afla într-o asemenea situaţie”, a explicat fostul atacant al echipelor FC Barcelona şi Paris Saint-Germain într-un interviu acordat ziarului paraguayan Abe, primul după reţinerea sa.

“Am fost luat în totalitate prin surprindere atunci când am aflat că aceste paşapoarte nu erau valabile”, a spus Ronaldinho, care a fost arestat împreună cu fratele său Roberto de Assis Moreira, în data de 6 martie, la scurt timp după sosirea lor la Asuncion.

Cei doi, care au venit în Paraguay pentru promovarea unei cărţi, sunt acuzaţi că au intrat în această ţară cu documente falsificate.

După o lună în spatele gratiilor, Ronaldinho şi fratele său au fost plasaţi în arest la domiciliu începând din 7 aprilie, într-un hotel din centrul istoric al capitalei Paraguayului, după ce au plătit o cauţiune de 1,6 milioane de dolari.

Ronaldinho speră să îşi recapete libertatea “cât mai curând posibil”, după ce a colaborat pe deplin în cursul anchetei poliţiei paraguayene.

“Am venit să participăm la lansarea unui cazinou online şi la publicarea autobiografiei mele, cu societatea responsabilă de exploatarea drepturilor pentru Paraguay”, a detaliat el.

Fostul fotbalist a amintit că iniţial avea programată întoarcerea în Brazilia pe 7 martie, pentru ziua de naştere a fiului său.

“Primul lucru pe care îl voi face după ce voi pleca din Paraguay este să merg să-mi sărut mama şi apoi să analizez ce a generat această situaţie”, a precizat Ronalidnho, care a împlinit 40 de ani pe 21 martie, în spatele gratiilor.

În acest caz, Ronaldinho şi fratele său riscă să fie condamnaţi la cinci ani de închisoare.

Cele mai citite

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...
Ultima oră
Pe aceeași temă