Primul interviu al lui Ronaldinho după arestare: „Este o lovitură foarte dură”

Ronaldinho, fostul star al fotbalului brazilian, câştigătorul Balonului de Aur în 2005, a recunoscut că arestarea sa în Paraguay, pentru utilizarea unui paşaport fals, a fost "o lovitură foarte dură" pentru el.

Share

Rl online 0 comentarii

28.04.2020 - 11:24

"Este o lovitură foarte dură. Niciodată nu mi-aş fi imaginat că mă voi afla într-o asemenea situaţie", a explicat fostul atacant al echipelor FC Barcelona şi Paris Saint-Germain într-un interviu acordat ziarului paraguayan Abe, primul după reţinerea sa.

"Am fost luat în totalitate prin surprindere atunci când am aflat că aceste paşapoarte nu erau valabile", a spus Ronaldinho, care a fost arestat împreună cu fratele său Roberto de Assis Moreira, în data de 6 martie, la scurt timp după sosirea lor la Asuncion.

Cei doi, care au venit în Paraguay pentru promovarea unei cărţi, sunt acuzaţi că au intrat în această ţară cu documente falsificate.

După o lună în spatele gratiilor, Ronaldinho şi fratele său au fost plasaţi în arest la domiciliu începând din 7 aprilie, într-un hotel din centrul istoric al capitalei Paraguayului, după ce au plătit o cauţiune de 1,6 milioane de dolari.

Ronaldinho speră să îşi recapete libertatea "cât mai curând posibil", după ce a colaborat pe deplin în cursul anchetei poliţiei paraguayene.

"Am venit să participăm la lansarea unui cazinou online şi la publicarea autobiografiei mele, cu societatea responsabilă de exploatarea drepturilor pentru Paraguay", a detaliat el.

Fostul fotbalist a amintit că iniţial avea programată întoarcerea în Brazilia pe 7 martie, pentru ziua de naştere a fiului său.

"Primul lucru pe care îl voi face după ce voi pleca din Paraguay este să merg să-mi sărut mama şi apoi să analizez ce a generat această situaţie", a precizat Ronalidnho, care a împlinit 40 de ani pe 21 martie, în spatele gratiilor.

În acest caz, Ronaldinho şi fratele său riscă să fie condamnaţi la cinci ani de închisoare.

Comentarii