14.5 C
București
joi, 23 septembrie 2021

Primele declarații ale Simonei după ce a pierdut finala de la Roma

„Vreau să o felicit mai întâi pe Elina. E a doua oară când joc finala, deci nu e chiar aşa de rău. Îmi doresc ca anul viitor să fiu din nou în finală şi poate va fi cea norocoasă. Dar mulţumesc, Roma, mulţumesc, Italia, pentru că este extraordinar să joc aici, voi reveni mereu cu multă plăcere şi mă bucur de fiecare

„Cred că a fost un pic rigid corpul meu şi nu am putut sta în raliuri şi am ratat mult. A fost tare, este solidă tot timpul când joc cu ea. A fost un meci bun făcut de ea şi a meritat să câştige, cu siguranţă. Referitor la meicul de ieri, de câte ori joc cu Şarapova, mingea vine plat şi trebuie să mă îndoi mult, iar spatele a devenit inflamat, dar nu a fost vorba de accidentare, azi nu am fost suficient de proaspătă pentru a începe mai bine meciul. Nu am putut alerga, pentru că ştiam că trebuie să alerg în acest meci. Nu am început bine, poate că am fost un pic prea grăbită. Ea nu a ratat, eu am ratat, în primul set, apoi meciul a curs mai bine şi e bine că am putut terminat mai puternică. Am încercat să nu mai ratez, pentru că de fiecare dată când pierd uşor un set este din cauză că greşesc mult. Am încercat să-mi recapăt ritmul, să rămân concentrată, să nu cedez, ceea ce nu am făcut în acest meci. Totul depinde de ziua pe care o prinzi, e diferit de fiecare dată. Astăzi, a fost un pic ceva fizic, dar sunt ok că am terminat meciul mai bine”, a declara Halep, la conferinţa de presă.moment petrecut la acest turneu”, a declarat Halep, la festivitatea de premiere.

 

Simona Halep, locul I WTA, a pierdut, duminică, a doua finală la rând la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, fiind învinsă tot de ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA, cu scorul de 6-0, 6-4.

Svitolina se impusese în faţa româncei şi la ediţia trecută, în ultimul act, cu 4-6, 7-5, 6-1.

Ultima oră
Pe aceeași temă