9.1 C
București
luni, 29 noiembrie 2021
AcasăSportVIDEO. Primarul Capitalei, Gabriela Firea: Premierul Grindeanu ar trebui să demisioneze dacă...

VIDEO. Primarul Capitalei, Gabriela Firea: Premierul Grindeanu ar trebui să demisioneze dacă i se retrage sprijinul politic. Nu cred că trebuie să fim fideli unui scaun sau unei funcții

Primarul general al Capitalei și vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, a declarat, pentru Digi24, că prim-ministrul României, Sorin Grindeanu ar trebui să se retragă din funcție dacă va rămâne fără sprijinul politic.

„Dacă eu aş fi în locul domniei sale şi dacă toţi colegii mei consideră că ar trebui să se retragă sprijinul politic premierului care nu a realizat în totalitate tot ce PSD a promis în campanie, m-aş retrage de bunăvoie. Nu cred că ar fi nevoie să se forţeze şi un vot. Nu cred că trebuie să fim fideli unui scaun sau unei funcţii”.

De asemenea, edilul Bucureștiului a insistat că nu a cerut demisia nimănui din Guvern, ci doar schimbarea modului de lucru.

"Așteptăm cu toții evaluarea care s-a făcut în această perioadă și după aceea se vor face anumite propuneri politice și le vom vota. Eu am cerut schimbarea modului de lucru, nu schimbarea unui ministru sau altul sau demiterea cuiva. Dacă reluați declarațiile mele, veți vedea că eu am dorit, în numele bucureștenilor, să se schimbe modul de lucru, colaborarea, comunicarea între autoritățile publice locale, deci și Primăria Capitalei și primăriile de sector cu Executivul. Nu am cerut demisia nimănui", a precizat Firea, înaintea reuniunii Comitetului Executiv Național al PSD.

Șeful Executivului, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, că nu i s-a cerut demisia în mod direct de către președintele PSD, Liviu Dragnea. Acesta a mai adăugat că nu își va da demisia, fiind sigur că va urma o execuție publică.

Cele mai citite

Trafic de migranți pe ruta Ucraina – România. Doi suspecți au dublă cetățenie

Procurorii români au destructurat o rețea de trafic de migranți pe ruta Ucraina - România. Doi suspecți au dublă cetățenie, română și ucraineană. Ei...

Omicron în Europa. Cehia și Austria confirmă primele cazuri

Omicron în Europa. După ce Olanda a confirmat primele 13 cazuri cu Omicron, acum Cehia și Austria vin și ele cu primele cazuri confirmare....

Cyber Christmas: Cu ce surprize te așteaptă Cazinoul Mr Bit în acest final de an

Mr. Bit Casino oferă nu mai puțin de 42 de iPhone-uri 13 Pro Max, 23 de MacBook Air, 23 de iPad Pro, 23 de...
Ultima oră
Pe aceeași temă