4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSportPrima TV transmite Liga 1! F.C.U Craiova 1948 – FCSB va fi...

Prima TV transmite Liga 1! F.C.U Craiova 1948 – FCSB va fi comentat de Dragoș Pătraru

Dacă e sâmbătă, e fotbal! Prima TV transmite, începând din 18 septembrie, meciuri din Liga 1.

Comentariul de sâmbătă, de la ora 20.00, va fi asigurat de vedeta Prima TV, Dragoș Pătraru alături de Bogdan Cosmescu.

Primul meci transmis, va fi cel dintre F.C.U Craiova 1948 și FCSB. Este partida pe care Adrian Mutu, antrenorul oltenilor, este obligat să o câștige pentru a-și păstra locul pe bancă. FCSB vine după o victorie categorică împotriva rivalilor de la Dinamo și vrea să plece și de la Craiova cu cele 3 puncte.

În fiecare sâmbătă, telespectatorii Prima TV pot urmări desfășurarea celui mai interesant campionat din ultimii ani. Care adună la start orgoliile echipelor de tradiție din fotbalul românesc și readuce spectacolul suporterilor în tribune.

Fiecare meci va fi comentat de către o vedetă Prima TV alături de un comentator cunoscut, iar primul care va face asta, va fi realizatorul emisiunii Starea Nației, Dragoș Pătraru.

Acesta a declarat:

“Am fost selecționat prima dată de Mircea Luceacu, care m-a remarcat în tribunele Stadionului Petrolul, când aveam în jur de 10 ani. Îmi spărsesem capul în înghesuiala de acolo, eram plin de sânge și nea Mircea a cerut să fiu trecut peste gard, în teren, să primesc îngrijiri medicale.

Apoi, am privit tot meciul stând lângă dânsul. Spunându-i că Rodion Cămătaru, idolul meu, e cel mai mare fotbalist de pe planetă. Am încercat apoi și eu cu fotbalul.

Venind după patru ani de tenis de câmp, am reușit să nu fiu selecționat la Petrolul. La vârsta de 11 ani, pentru că n-am ținut câte “duble” voia antrenorul, domnul Iuhasz.

Apoi, după doi ani de atletism și alți doi de karate (na, erau anii 90, toți eram karate kid), am bifat câteva meciuri, unele pe fals, adică pe legitimația altui jucător, care nu mai venea la echipă, în liga a patra prahoveană de fotbal, unde când am văzut ce bătăi la propriu poți să iei prin deplasări, am decis că e mai sigură treaba cu școala. Și cu perspective mult mai bune.
Practic, sunt jurnalist sportiv la bază, am fost angajat la terminarea liceului, în 1996, la ziarul Prahova, ca jurnalist sportiv.  Nu împlinisem 18 ani.

Am avut emisiune de sport la radio Contact Ploiești, intre 97 și 2000. Am făcut emisiune săptămânală de sport fără întrerupere la tv, din 99 pana în 2012, la Tele 7 ABC Ploiești, Antena 1 Ploiești. Alpha TV și Prahova TV.

Am avut propria publicație sportivă, Fair Play de Prahova, între 2000 și 2004. Am inițiat, împreună cu suporterii Petrolului. În 2007, campania Petrolul e al nostru, care a dus la trecerea mărcii FC Petrolul în patrimoniul Primăriei. Am scris sute de cronici de meciuri, fotbal, baschet, volei, handbal, am comentat alte s

ute de meciuri transmise la nivel local, la fel, din toate sporturile, de la liga a patra la meciuri de cupe europene de baschet, de volei. Na, jurnalist local, ca mulți care bat țara asta cu pasiune și dragoste pentru sport. Fără să-i știe nimeni la București.

Practic, la cum arată acum fotbalul românesc, e posibil să fiu supracalificat pentru postul de comentator. Dat fiind că multe dintre meciurile de liga a patra la care am asistat ca jurnalist erau mult peste ce arată unii dintre acești băieți care se cred fotbaliști. Dar care pot fi puși sub acuzare ușor pentru port ilegal de echipament sportiv.”

Sâmbătă, de la ora 20.00, la Prima TV te așteaptă cel mai tare meci al zilei. Iar fiecare etapă va aduce noi surprize, noi goluri și mai ales rivalitate între echipele de tradiție care se bat pentru titlu: CFR Cluj, Rapid, Farul Constanța, Universitatea Craiova sau UTA Arad.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă