21.8 C
Bucharest
Sunday, 28 May 2023
HomeSportFotbalPrima surpriză din Qatar. Argentina lui Messi a luat bătaie de la...

Prima surpriză din Qatar. Argentina lui Messi a luat bătaie de la Arabia Saudită

Arabia Saudită a reușit marți o surpriză istorică la Cupa Mondială, câștigând cu 2-1 în fața Argentinei.

Lionel Messi a rămas în picioare cu mâinile în șolduri la centru, în timp ce jucătorii bucuroși ai Arabiei Saudite alergau în toate direcțiile în jurul său.

În timp ce Argentina este a treia cea mai bună echipă a FIFA în 2022, Arabia Saudită este pe locul 51.

Ca răspuns la înfrângerea echipei sale, Messi a declarat: “Adevărul? Este o lovitură foarte dură, pentru că nu ne așteptam să începem în acest fel”.

Veteranul fotbalist în vârstă de 35 de ani, care joacă la a cincea – și probabil ultima – Cupă Mondială pentru Argentina, s-a scărpinat la cap și a dat mâna cu un membru al staff-ului tehnic saudit după fluierul final.

Messi începuse prin a aduce Argentina în avantaj, transformând un penalty în minutul 10 pentru al 92-lea său gol internațional.

Dar golurile lui Saleh Alshehri și Salem Aldawsari într-un interval de cinci minute în repriza secundă au oferit saudiților o victorie fără precedent.

Revenirea Arabiei Saudite, precedenta cea mai mare victorie a fost cea împotriva Belgiei în 1994, este una dintre marile surprize de la Cupa Mondială.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

De ce sa alegi anvelope second hand?

Anvelopele second hand sau anvelopele folosite, sunt anvelope care au fost deja utilizate pe alte vehicule inainte de a fi vandute ca produse second...

Turul final de alegeri în Turcia. Erdoğan contra lui Kiliçdaroğlu

Ziua de duminică, 28 mai 2023, este cea în care candidează Erdoğan contra lui Kiliçdaroğlu, în turul decisiv al alegerilor prezidențiale din Turcia. Secţiile de...

Dîncu, așteptat în PSD să dea explicații despre întâlnirea cu Coldea

Vasile Dîncu, președinte al Consiliului Național al PSD, și Radu Popa, deputat PSD, sunt așteptați să ofere explicații despre cum au ajuns să ia...
Ultima oră
Pe aceeași temă