Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Preşedintele FIFA: Situaţia încordată dintre Rusia şi Occident nu va influenţa Cupa Mondială 2018

Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Fotbal (FIFA), Gianni Infantino, şi-a exprimat încrederea, joi, la Buenos Aires, că situaţia politică încordată dintre Rusia şi mai multe ţări occidentale ''nu va avea un impact negativ asupra Cupei Mondiale''

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 13.04.2018 - 12:15

''Lumea trece printr-o situaţie destul de delicată în general, dar sunt convins că acest lucru nu va avea niciun impact negativ asupra Cupei Mondiale, cred că va fi chiar invers'', a afirmat Infantino, în încheierea adunării generale a Confederaţiei Sud-Americane de Fotbal (CONMEBOL).

''Boicoturile şi conflictele nu ne-au făcut niciodată bine'', a afirmat Infantino.

''După cum a spus şi preşedintele Macri (preşedintele Argentinei, Mauricio Macri, n.red.), fotbalul are această putere de a uni oamenii, fotbalul este un sport pentru oameni şi aceştia nu vor violenţă, distrugere şi nici războaie, oamenii vor doar să sărbătorească'', a mai spus preşedintele forului mondial.

Mai multe ţări au anunţat că nu vor trimite delegaţii politice la Cupa Mondială din Rusia, în urma declanşării crizei legate de otrăvirea unui fost spion rus în Marea Britanie, precizează DPA.

''Ruşii vor să deschidă porţile Rusiei şi oamenii să vină să sărbătorească fotbalul, nu vor să facă politică'', a subliniat Infantino, care a adăugat că fotbalul poate schimba felul în care e percepută o ţară.

''Dacă graţie fotbalului putem crea o punte, deschide o uşă sau o fereastră pentru ca oamenii să fie uniţi prin fotbal, ar fi foarte bine. Este responsabilitatea noastră ca fiecare să fie binevenit în Rusia pentru a sărbători fotbalul, iar dacă acest lucru va îmbunătăţi situaţia, cu atât mai bine'', a concluzionat Infantino.

Comentarii