Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Premieră în fotbal. A fost tranzacționat primul jucător cu moneda bitcoin

Clubul Harunustaspor, care evoluează într-un campionat regional de amatori din Turcia, a achiziţionat un jucător folosind criptomoneda Bitcoin, o premieră.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 31.01.2018 - 18:29

Potrivit presei din Turcia, Omer Faruk Kiroglu, în vârstă de 22 de ani, a acceptat o ofertă de 0,0524 Bitcoin (aproximativ 431 de euro) şi 2.500 de lire turceşti (534 de euro).

„Am procedat astfel pentru a fi cunoscuţi în lume. Acest transfer a devenit o premieră pentru Turcia şi chiar pentru întreaga lume. Dacă se realiza un astfel de transfer la profesionişti, am fi văzut la televizor. Ca amatori, primii am fost noi. Suntem mândri de asta”, a declarat preşedintele clubului, Haldun Şerit.

Omer Faruk Kiroglu s-a declarat încântat de această experienţă. „Sunt un om deschis noutăţilor. Pentru mine este o premieră, la fel şi pentru întreaga lume”, a adăugat el.

Comentarii