5.4 C
Bucharest
Wednesday, 29 November 2023
HomeSportPonta: USL trebuie să schimbe regimul Băsescu

Ponta: USL trebuie să schimbe regimul Băsescu

Premierul Victor Ponta a arătat, luni, la prima şedinţă a PSD în 2014, că USL a avut ca obiectiv schimbarea “regimului Băsescu” şi trebuie să-l ducă la bun sfârşit, conform Mediafax.

Citeşte şi: Ponta: Guvernul va sprijini BOR şi Armata

“Trebuie să câştigăm europarlamentarele. Trebuie să câştigăm prezidenţialele. Trebuie să fim uniţi. Eu dau un mesaj foarte clar: că eu cred că USL a avut ca obiectiv fundamental schimbarea regimului Băsescu şi să trebuie ne ducem acest obiectiv la bun sfârşit”, a spus Ponta.

El a pledat nu doar pentru unitatea partidelor componente ale USL, ci şi pentru unitatea tuturor care “s-au săturat de regimul Băsescu”.

Citeşte şi: Ţurcanu vrea Congres USL pentru oficializarea candidaturii lui Antonescu la prezidenţiale

“Eu cred că putem să fim uniţi nu doar în cadrul USL, dar cred că putem să fim uniţi şi cu alţi reprezentanţi ai partidelor politice sau societăţii civile care s-au săturat de regimul Băsescu”, a spus Ponta.

El a arătat că şi PDL “s-a săturat” de “regimul Băsescu”.

“Şi PDL s-a săturat de regimul Băsescu, de abuzuri, de şantaj, de dosare, de linşaj mediatic. Important e că trebuie să folosim 2014 pentru adevărata schimbare a României. Am încredere că PSD poate fi actorul principal în acest sens, dar nu singur, ci împreună cu toţi cei din USL şi din afara USL care vor această schimbare”, a spus Ponta.

Cele mai citite

Peste 3000 de dealeri auto îi cer lui Joe Biden să oprească inițiativa privind vehiculele electrice

O coaliție formată din peste 3.000 de dealeri auto din SUA îi cere președintelui Joe Biden, printr-o scrisoare deschisă, să stopeze inițiativa considerată agresivă...

Lovitură în Guvern. Ciolacu, avertisment cu privire la remanieri

Premierul Marcel Ciolacu le-a dat două teme membrilor Cabinetului pentru începutul lunii decembrie: bugetul pe 2024 şi reorganizarea ministerelor. "Am şi două teme pentru început...
Ultima oră
Pe aceeași temă