3.6 C
Bucharest
Sunday, 3 December 2023
HomeSportPonta: Preşedintele PSD Neamţ a demisionat, Ioan Chelaru preia funcţia interimar

Ponta: Preşedintele PSD Neamţ a demisionat, Ioan Chelaru preia funcţia interimar

Liderul PSD Neamţ Alin Antohi şi-a asumat eşecul pentru alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor şi şi-a prezentat demisia din funcţie, şefia organizaţiei fiind preluată de vicepreşedintele PSD Ioan Chelaru, a anunţat, luni seară, preşedintele PSD, Victor Ponta, scrie Mediafax.

“Şi-a asumat lucrurile care nu neapărat îi sunt imputabile (preşedintele PSD Neamţ, n.r.), dar nu merg bine acolo în organizaţie, şi senatorul Chelaru va coordona în continuare organizaţia”, a declarat Ponta.

De asemenea, Ponta a precizat că în legătură cu organizaţia PSD Giurgiu va fi discutată soluţia cea mai bună în timpul cel mai scurt, adică până la Consiliul Naţional din 21 octombrie.

Candidatul PDL Adrian Rădulescu a câştigat alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor din Colegiul uninominal 6 Neamţ, care au avut loc în 21 august. Opoziţia a acuzat PDL că a recurs la metode ilegale pentru câştigarea acestor alegeri.

Grupul PSD din Senat a transmis, luni, conducerii acestei Camere o scrisoare prin care solicită cu “insistenţă” ca grupurile parlamentare ale PDL şi UDMR să îşi trimită membri în comisia de anchetă privind corectitudinea alegerilor parţiale dintr-un colegiu din judeţul Neamţ.

Anunţul a fost făcut de vicepreşedintele Senatului Ioan Chelaru (PSD), după şedinţa Biroului Permanent.

Cele mai citite
00:00:33

VIDEO. Netanyahu: “Israelul nu dorește să facă rău civililor din Gaza”

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat sâmbătă (2 decembrie) că Israelul continuă să lucreze în coordonare cu SUA și organizațiile internaționale pentru a defini...

Selecţionerul Belgiei, despre naționala României: “O echipă foarte foarte talentată”

Selecționerul Belgiei, Domenico Tedesco, a comentat rezultatele tragerii la sorți a grupelor EURO 2024, desfășurată sâmbătă la Hamburg (Germania), menționând că naționala României, unul...

Cod portocaliu și cod galben de viituri în Transilvania, de duminică până luni

În Transilvania au intrat în vigoare un cod portocaliu și un cod galben de viituri, valabile de duminică, 3 decembrie, până luni, 4 decembrie...
Ultima oră
Pe aceeași temă