-0.8 C
Bucharest
Tuesday, 5 December 2023
HomeSportPonta, ironic: Am să-l rog pe D.Constantin să-l sancţioneze pe Voiculescu că...

Ponta, ironic: Am să-l rog pe D.Constantin să-l sancţioneze pe Voiculescu că a absentat la moţiune

Liderul PSD, Victor Ponta, a comentat luni în mod ironic absenţa lui Dan Voiculescu de la votul din Senat pe moţiunea simplă privind eliminarea subvenţiei la căldură, afirmând că-l va ruga pe preşedintele PC să-l sancţioneze pe preşedintele fondator, relatează NewsIn.

Ponta a fost întrebat cum apreciază absenţa lui Dan Voiculescu de la votul din Senat pe moţiunea simplă. “O să-l rog pe dnul Daniel Constantin să-l sancţioneze…”, a replicat ironic liderul PSD.

“Faptul că i-am bătut la vot s-a făcut prin mobilizarea tuturor senatorilor PSD şi a senatorilor PNL, cu excepţia motivată a dnului Ghişe. Important este că noi la Senat nu suntem majoritari, după cum spune hârtia, dar am obţinut o victorie simbolică, dar importantă, care arată că parlamentarii noştri sunt serioşi şi se bat”, a mai comentat Ponta.

Plenul Senatului a respins luni, cu 66 de voturi “pentru”, 62 de voturi “împotrivă” şi o abţinere, moţiunea simplă a USL privind subvenţiile la încălzire, fiind nevoie de majoritatea senatorilor, 69, pentru ca aceasta să fie aprobată.

La finalul votului, liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, a ţinut să atragă atenţia că rezultatul denotă faptul că “Guvernul nu mai are majoritate în Senat“.

Cele mai citite

Agende Personalizate 2024 – O alegere reprezentativă pentru brandul dumneavoastră 

În perioada asta a anului începem pregătirile pentru cel viitor prin stabilirea obiectivelor importante și achiziționarea de materiale de branding care să ne ajute...
00:00:52

VIDEO. John Kerry numește cărbunele ca fiind “cel mai murdar combustibil din lume”

Însărcinatul special al președintelui Biden pentru climă, John Kerry, a subliniat duminică (3 decembrie) importanța de a nu mai permite "centrale electrice pe cărbune...
00:00:52

Doi urși Panda uriași pleacă în China după 12 ani petrecuți în Marea Britanie

Singurii doi urși panda giganți au început o călătorie înapoi în China luni (4 decembrie) din Marea Britanie, punând capăt unei șederi de 12...
Ultima oră
Pe aceeași temă