37.7 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăSportPonta este de acord cu numirea Ramonei Mănescu la conducerea Ministerului Transporturilor

Ponta este de acord cu numirea Ramonei Mănescu la conducerea Ministerului Transporturilor

Premierul Victor Ponta a declarat că este de acord cu numirea Ramonei Mănescu pentru postul de ministru al Transporturilor şi va trimite Preşedinţiei o propunere în acest sens, transmite Mediafax.

Deputatul Nini Săpunaru şi europarlamentarul Ramona Mănescu sunt cele două nominalizări pentru Ministerul Transporturilor înaintate premierului Victor Ponta, în urma votului de sâmbătă din BPN al PDL

Majoritatea membrilor BPN al PNL au votat această variantă, împotrivă pronunţându-se 15 membri ai BPN, au precizat surse liberale.

Surse politice au declarat anterior pentru Mediafax că premierul Victor Ponta consideră că o nominalizare a Ramonei Mănescu pentru funcţia de ministru al Transporturilor reprezintă o variantă mai bună decât alte propuneri, aşteptând o decizie oficială a PNL.

Sâmbătă, premierul Victor Ponta a declarat agenţiei Mediafax că aşteaptă, duminică, din partea PNL ca pentru Transporturi să fie propusă o persoană cu experienţă politică, imagine foarte bună şi un profesionist în domeniu, insistând asupra faptului că este convins că va fi o propunere foarte bună „sau poate chiar două”.

Vineri, surse politice au declarat agenţiei MEDIAFAX că premierul Victor Ponta se împotriveşte nominalizării lui Nini Săpunaru pentru funcţia de ministru al Transporturilor, cerând PNL o altă propunere.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă