36.4 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăSportPonta: Ce propune Băsescu e praf în ochi

Ponta: Ce propune Băsescu e praf în ochi

Proiectul de modificare a Constituţiei, propus de Administraţia prezidenţială, este unul „al trecutului”, a declarat, astăzi, preşedintele PSD, Victor Ponta, citat de Mediafax.

Liderul social-democraţilor a afirmat că proiectul de modificare a Constituţiei care va fi propus Parlamentului de preşedintele Traian Băsescu este „praf în ochi”.

„Ce spune Băsescu nu mai interesează pe nimeni. Băsescu reprezintă doar trecutului, iar proiectul lui este unul al trecutului. Fantomele trecutului nu ne interesează, aşa că Băsescu poate să propună ce vrea el„, a adăugat preşedintele PSD.

Ponta a menţionat că USL a finalizat propria variantă de modificare a Constituţiei şi a declanşat deja consultări cu UDMR şi cu grupul minorităţilor naţionale.

Noi avem propriul proiect de modificare a Constituţiei şi îl vom pune în practică. L-am prezentat public şi îl vom înainta curând Parlamentului. Noi ne uităm spre viitor, proiectul lui Băsescu este praf în ochi, este un proiect al trecutului”, a mai declarat preşedintele PSD.

Traian Băsescu a declarat, la Covasna, că proiectul de revizuire a Constituţiei a fost finalizat şi că, după Paşti, acesta ar putea fi trimis Parlamentului. Totodată, preşedintele şi-a exprimat speranţa că, odată cu alegerile locale din iunie 2012, va avea loc şi referendumul privind aprobarea noii Constituţii.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă