22.2 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSportPonta: Băsescu a avut un discurs dezamăgitor, fără legătură cu ce se...

Ponta: Băsescu a avut un discurs dezamăgitor, fără legătură cu ce se întâmplă în ţară

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că mesajul adresat de preşedintele Traian Băsescu românilor a fost „dezamăgitor” şi fără legătură cu realitatea.

Ponta a spus că nimic din ce a spus preşedintele în intervenţia de miercuri seară nu a avut legătură cu ce se întâmplă în realitate în ţară.

„A fost un discurs dezamăgitor. Nu a spus absolut nimic şi niciun cuvânt rostit de el nu a avut legătură cu ceea ce se întâmplă în România”, a afirmat preşedintele PSD.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Cotroceni, că şi-a creat impresia că pentru o parte din români s-a creat o „ruptură” cu preşedintele, el precizând că prima sa obligaţie este de a restabili „legătura de încredere” cu aceia care şi-au pierdut-o.

Şeful statului a mai spus că vrea să le spună românilor că ştie „ce trebuie făcut”, el arătând că „în parteneriat cu Guvernul” va trebui deschis „un orizont de ţară nouă pentru români”.

Traian Băsescu a declarat că îndemnul său pentru români este „solidaritate”, pentru că „nimeni nu poate scăpa de criză individual”, el adăugând: „Ori ieşim toţi, dar odată cu ţara, pentru că salvări individuale nu există”.

El a mai spus că, dacă ar fi condus el PDL, partidul ar fi fost condus „mult mai bine”.

Băsescu a declarat de asemenea că oricât de mare ar fi presiunea cu eticheta „dictator” asupra sa, va continua să sprijine instituţiile statului care luptă împotriva corupţiei, el adăugând că politicianul care este înjurat de dimineaţă până seara nu se poate numi dictator.

Preşedintele a menţionat totodată că nu are „nimic de schimbat” în comportamentul pe care l-a avut în cele două mandate, cu excepţia diminuării acelor „gafe” pe care uneori le mai face public, el menţionând în acest sens intervenţia televizată în care a avut „disputa” cu Raed Arafat.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă