31.3 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSportPonta: Aştept de la PNL o persoană cu experienţă politică şi imagine...

Ponta: Aştept de la PNL o persoană cu experienţă politică şi imagine foarte bună pentru Ministerul Trasporturilor. Antonescu îi răspunde din nou premierului

UPDATE. Citiţi şi Replica lui Crin Antonescu, via Antena 3.

Premierul Victor Ponta a declarat agenţiei MEDIAFAX că aşteaptă, duminică, din partea PNL ca pentru Transporturi să fie propusă o persoană cu experienţă politică, imagine foarte bună şi un profesionist în domeniu, adăugând că „oficial” nu a respins un nume deoarece nu a primit o propunere „oficială”.

„Sunt absolut convins că este interesul meu şi al PNL ca cel care va ocupa funcţia de ministru al Transporturilor de luni practic, că luni trebuie să depună jurământul, este o persoană cu experienţă politică, cu imagine foarte bună şi profesionist în domeniu. Nu am respins o propunere oficială, pentru că nu mi s-a făcut o propunere oficială, ce a spus domnul Antonescu aseară este adevărat, propunerea mi se va face mâine, după şedinţa PNL”, a spus Ponta, sâmbătă, pentru MEDIAFAX.

El a amintit că în acordul USL este prevăzut dreptul prim-ministrului de a refuza sau a avea un ultim cuvânt în cazul miniştrilor, dar că până în prezent nu a fost niciodată cazul să invoce acest drept.

„Sunt convins că nu va fi cazul nici mâine”, a conchis Ponta.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă