Foto: Facebook

Politehnica Iași s-a despărțit de antrenorul Daniel Pancu

CSM Poli Iaşi a anunţat, joi, pe site-ul său oficial, rezilierea de comun acord a contractului cu antrenorul Daniel Pancu.

Share

Rl online 0 comentarii

28.01.2021 - 20:29

„În această dimineaţă, contractul antrenorul Daniel Pancu a fost reziliat pe cale amiabilă. Îi dorim multe realizări antrenorului Daniel Pancu, cel puţin pe măsura performanţelor înregistrate ca fotbalist, cel mai talentat jucător crescut în Copou de-a lungul timpului”, se menţionează pe site-ul citat.

Preşedintele clubului CSM Poli Iaşi, Ciprian Paraschiv, a declarat că Daniel Pancu a avut şi „foarte mult ghinion” în cele şase luni petrecute la conducerea echipei.

„Regret enorm că am ajuns în acest moment. Nu mi-am dorit să se întâmple, mai ales că aveam planuri frumoase alături de Daniel, dar aste e viaţa antrenorilor. A demonstrat, prin tot ce a făcut în cele şase luni, că are nenumărate calităţi care să-l recomande pentru a deveni unul dintre cei mai buni tehnicieni ai României. A avut şi foarte mult ghinion. Îi doresc mult succes în carieră şi sper să revină cândva în Copou şi să realizeze lucruri măreţe în oraşul în care s-a format ca fotbalist”, a spus Paraschiv.

La rândul său, Daniel Pancu a afirmat: „Am venit la Poli cu inima deschisă, cu toată dorinţa de a construi o echipă frumoasă. Nu mai are sens acum să înşir motivele şi cauzele pentru care s-a ajuns în acest punct, însă vreau să ştiţi că am făcut tot ce a depins de mine să reuşim împreună. Sunt convins că nu acesta e locul pe care îl merită Poli şi sunt sigur că va răsări soarele în Copou. Mai regret şi faptul că nu am prins măcar o partidă cu suporterii ieşeni în tribunele Stadionului 'Emil Alexandrescu'. Indiferent ce-mi va oferi viitorul, voi fi mereu alături de acest club şi de oamenii deosebiţi cu care am colaborat. Mult noroc, Poli Iaşi!”

Pancu a fost instalat la conducerea formaţiei CSM Poli Iaşi la 12 august 2020, el înlocuindu-l la momentul respectiv pe Mircea Rednic. Anterior, Daniel Pancu mai condusese doar formaţia Rapid Bucureşti.

 

Comentarii