Poli Iași transferă un portar trecut prin curtea lui Juventus

Antrenorul formației Poli Iaşi, Daniel Pancu, a anunţat că Laurenţiu Brănescu, portar care a trecut prin curtea celor de la Juventus Torino, va juca din retur la formaţia moldoveană.

Share

Rl online 0 comentarii

11.01.2021 - 21:39

Tehnicianul a adăugat că nu ştie pentru moment dacă în urma transferului lui Brănescu va renunţa la unul dintre portarii din lot. „Brănescu a făcut un an fantastic în Scoţia, din păcate nu a mai jucat de mult timp. Nu e pregătit în acest moment. Sper să îl avem apt în cel mai scurt timp pentru a putea conta pe el. Eu îmi pun mari speranţe în Brănescu. Sper să ajungă de la Poli Iaşi la echipa naţională. Vom vedea dacă va pleca vreun portar, încă nu suntem hotărâţi. Concurenţa este însă benefică. Vom vedea după meciul cu Chindia de miercuri”, a spus Pancu.

Pentru Laurenţiu Brănescu, CSM Poli Iaşi va fi a treia echipă din ţară pentru care evoluează după CSM Râmnicu Vâlcea şi Dinamo Bucureşti. În cariera sa de până acum, portarul a mai jucat la formaţiile Juventus Torino, Juve Stabia, SS Virtus Lanciano, Szombathelyi Haladas, Omonia Nicosia, HNK Gorica, Zalgiris Vilnius şi Kilmarnock FC.

 

Comentarii