17.8 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSportPLD va participa la consultarile de la Cotroceni

PLD va participa la consultarile de la Cotroceni

PLD participa, vineri, la consultarile initiate de seful statului cu partidele parlamentare pe tema identificarii unui premier care sa prezinte o echipa guvernamentala axata pe reprezentanti PNL-PD-PLD.
Potrivit Mediafax, PLD participa la consultari dupa ce a primit o invitatie in acest sens, dar nu in calitate de partid parlamentar, formatiunea constituindu-se dupa alegerile din 2004, ci ca parte din posibila formula de Executiv.
Decizia Presedintiei de a invita si PLD la consultarile de vineri a avut ca motivatie faptul ca aceasta formatiune a fost indicata de presedintele Traian Basescu ca una dintre fortele politice ce ar putea fi angrenate in noua structura guvernamentala ce se va contura in urma consultarilor cu partidele politice.
"Este normal sa fim si noi la Cotroceni, la aceste consultari, in conditiile in care suntem mentionati in formula de guvernare enuntata de seful statului. Urmeaza sa stabilim componenta delegatiei si mandatul cu care vom merge la aceste consultari", au declarat pentru MEDIAFAX, surse liberal-democrate.
La consultarile de la Cotroceni, delegatia PLD va fi condusa, cel mai probabil, de cei trei lideri, Theodor Stolojan, Gheorghe Flutur si Valeriu Stoica.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă