19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportPique şi-a prelungit contractul cu FC Barcelona: "Visul meu a fost să-mi...

Pique şi-a prelungit contractul cu FC Barcelona: “Visul meu a fost să-mi închei cariera aici”

“Sunt foarte fericit că mi-am prelungit înţelegerea cu Barcelona pentru că aceasta este casa mea si de când am revenit pe Nou Camp, visul meu a fost să-mi închei cariera aici.”, a spus Pique, care în 2022 va împlini 14 ani în tricoul blau-grana.

Pique este format de Academia Barcelonei, însă în 2004 a ales să meargă în Anglia, la Manchester United. Patru mai târziu se întorcea în Cataloni şi a jucat de atunci peste 250 de jocuri în prima ligă spaniolă..

“Este o zi specială! Gerard Pique este un jucător experimentat, un fan Barca de la naştere şi să sperăm că vom putea continua să câştigmă trofee împreună. Negocierile nu au fost deloc complicate. “, a declarat preşedintele clubului FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, într-o conferinţă de presă.

 
Pique a declarat, de asemenea, pentru site-ul oficial al clubului că nu a luat niciodată în calcul să joace pentru altă echipă.

“Nu mă pot vedea decât în tricoul Barcelonei. Dacă nu mi-aş fi prelungit contractul, atunci m-aş fi lăsat de fotbal. Joc fotbal, doar pentru că joc pentru această echipă.”, a mai spus Pique.

Pique are în palmares 3 trofee ale Ligii Campionilor, şase titluri în La Liga. Pe lângă acestea a mai câştigat de cinci ori Cupa Regelui, de cinci ori Super Cupa Spaniei, de două ori SuperCupa Europei şi a fost de trei ori învingător la Campionatul Mondial al cluburilor.

Cele mai citite

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Cum alegi salopeta de lucru potrivită

Alegerea unei salopete de lucru adecvate este esențială pentru confortul, siguranța și eficiența la locul de muncă. Această piesă de îmbrăcăminte, care inițial a...

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă