Pilotul de Formula 1 scăpat cu viață din mașina cuprinsă de flăcări are arsuri la mâini

Pilotul francez Romain Grosjean a suferit arsuri la mâini în timp ce încerca să iasă cât mai repede din mașina de Formula 1 care s-a rupt în două și a fost cuprinsă de flăcări după ce a izbit violent un gard de protecție.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 30.11.2020 - 12:36

Romain Grosjean a avut un noroc teribil că a reușit să iasă în doar câteva secunde din mașina cuprinsă de flăcări în primul tur al Marelui Premiu din Bahrain.

El a pierdut timp prețios fiind obligat să desfacă mai întâi volanul pentru a se putea elibera din mașina distrusă, operațiune ce i-a produs arsuri la ambele mâini.

Transportat de urgență la Spital, Romain Grosjean a aflat că a scăpat fără fracturi în urma teribilului impact cu gardul de protecție ce i-a rupt mașina în două dar că va avea nevoie de o perioadă în care să i se vindece rănile de la mâini.

„Sunt ok oarecum. Mulţumesc mult pentru mesaje. Nu eram adeptul elementului halo acum câţiva ani, dar cred că este cel mai important lucru adus în Formula 1 şi fără el nu v-aş fi putut vorbi astăzi. Mulţumesc stafului medical de la circuit, de la spital şi sper că o să vă pot scrie în curând mesaje pentru a vă spune cum merg lucrurile.”, a transmis Romain Grosjean de pe patul de spital.

Comentarii