Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Pierderi de 90 de milioane de euro la Juventus Torino

Campioana ultimilor ani din Serie A, Juventus Torino, a raportat pierderi de aproximativ 90 milioane de euro în exerciţiul financiar încheiat pe 30 iunie 2020.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 15.10.2020 - 19:31

Juventus, care a câştigat ultimele nouă ediţii din Serie A, a pierduse deja 39,9 milioane de euro în 2018/2019.

Clubul torinez a anunţat de asemenea o nouă structură organizaţională, cu numirea lui Federico Cherubini în funcţia de director sportiv. Ea prevede concentrarea activităţilor clubului în două macro-structuri: zona de fotbal şi zona de afaceri.

Federico Cherubini va îndeplini rolul de director sportiv, fiind subordonatul lui Fabio Paratici, care răspunde direct de rezultatele primei echipe, a explicat Juve.

Preşedintele clubului, Andrea Agnelli, a condus adunarea generală la Torino prin videoconferinţă, din cauza pandemiei de coronavirus.

Comentarii