Philippe Coutinho revine pe Camp Nou

După ce a cucerit tripla cu Bayern Munchen, brazilianul Philippe Coutinho s-a despărțit de bavarezi pentru a reveni la FC Barcelona, echipa de care aparține.

Share

Rl online 0 comentarii

02.09.2020 - 21:10

Se pare că brazilianul nu i-a convins pe bavarezi să activeze opţiunea de cumpărare de 120 de milioane de euro. „Vrem să-i mulţumim foarte mult lui Philippe Coutinho. Cu creativitatea şi cu tehnica lui excelentă, a revigorat jocul nostru în acest sezon în care am reuşit tripla”, a declarat miercuri preşedintele lui Bayern, Karl-Heinz Rummenigge.

„Din păcate, nu a putut fi folosit mai mult din cauza accidentărilor şi a unei operaţii. Poate fi însă pe bună dreptate mândru pentru contribuţia sa la această triplă, mai ales la turneul final al Ligii Campionilor de la Lisabona”, a spus unul din oficialii bavarezilor, Hasan Salihamidzic.

Brazilianul a jucat în 38 de meciuri oficiale pentru Bayern, în care a marcat 11 goluri şi a oferit 9 pase decisive. Două dintre aceste goluri au fost în victoria cu 8-2 împotriva Barcelonei, în sferturile de finală ale Champions League.

Comentarii