13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportPetrolul Ploiești începe pregătirile pentru play-off-ul ligii secunde

Petrolul Ploiești începe pregătirile pentru play-off-ul ligii secunde

Înainte de intrarea în cantonament, toţi jucătorii şi componenţii staff-ului tehnic au fost testaţi pentru COVID-19, se arată pe site-ul oficial al grupării prahovene.

“Start de cantonament. Petroliştii s-au reîntâlnit după mai bine de două luni de la ultimul antrenament efectuat împreună, astăzi începând, în sfârşit, pregătirile pentru faza play-off a campionatului, cea care va decide promovarea în primul eşalon. Respectând protocoalele medicale impuse pentru această perioadă, ”lupii” au intrat direct în cantonament, la Hotel Vigo din Ploieşti, stagiul demarând cu testarea obligatorie pentru COVID-19″, se menţionează pe site-ul citat.

În cantonament au intrat 23 de jucători: Raul Avram, Cezar Lungu, Alberto Olaru, Ştefan Bărboianu, Andrei Răuţă, Adrian Nicolae, Antoniu Manolache, Cristian Sîrghi, Valentin Ţicu, Derlis David Meza Colli, Armando Vajushi, Pol Roige, Laurenţiu Marinescu, Serge Ekollo, Alexandru Saim Tudor, Mario Bratu, Robert Enache, Mihai Niţescu, Leonel Pierce, Gabriel Deac, Hamza Younes, Sergiu Arnăutu şi Ştefan Blănaru.

Singurul absent din lotul condus de antrenorul Costel Enache este portarul Cristian Apostolachi, cel care a revenit din Republica Moldova în 17 mai şi se află, pentru încă o săptămână, în autoizolare la domiciliu.

Federaţia Română de Fotbal a stabilit prin Comitetul de Urgenţă ca la nivelul Ligii a II-a, din cauza pandemiei de COVID-19, să se mai dispute din acest sezon doar un play-off între primele şase echipe din fruntea clasamentului: UTA Arad, CS Mioveni, Turris Turnu Măgurele, FC Argeş, Petrolul Ploieşti şi Rapid.

La finalul play-off-ului, primele două echipe vor promova direct, cea de-a treia urmând să dispute un baraj cu formaţia clasată pe locul 12 în Liga I.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Marcel Ciolacu îi ia apărarea Gabrielei Firea: “N-a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că Gabriela Firea nu a avut nicio implicare în gestionarea azilelor groazei, iar problemele existente erau deja cunoscute,...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...
Ultima oră
Pe aceeași temă