Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Peste un milion de suporteri au asistat, până acum, la meciurile de la Cupa Mondială

Peste un milion de suporteri au asistat până acum la meciurile Cupei Mondiale de fotbal ediţia 2018, a anunţat FIFA, după cea de-a 21-a partidă a turneului, Danemarca - Australia (1-1).

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 22.06.2018 - 10:40

"Până în prezent, peste 2,6 milioane de bilete au fost alocate fanilor fotbalului din întreaga lume, vânzarea de bilete continuând până la 15 iulie. În medie, stadioanele Cupei Mondiale au un grad de ocupare de 97% şi peste 70.000 de tichete au fost revândute", precizează Federaţia internaţională de fotbal.

 Singurul caz flagrant în care a existat un număr mare de scaune goale în tribune a fost la meciul câştigat de Uruguay în faţa Egiptului (1-0), la Ekaterinburg, unde 6.000 de bilete au rămas neutilizate, deşi fuseseră alocate.

 FIFA a precizat că acest lucru s-a datorat faptului că beneficiarii biletelor respective, grupuri de suporteri provenind din rândul sponsorilor, asociaţiilor membre şi suporterilor nu şi-au făcut apariţia la meci.

Comentarii