Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sursă foto: frtri.ro

Peste 300 de participanți la triatlonul de la Tulcea

Peste 300 de persoane s-au înscris în cele şase concursuri de triatlon care se vor desfăşura în acest sfârşit de săptămână, la Tulcea, în cadrul unei noi ediţii a Rowmania Delta Triathlon, se arată într-o informare a Federaţiei Române de Triatlon (FRTRI).

Share

Rl online 0 comentarii

22.08.2019 - 13:15

Potrivit reprezentantului FRTRI, Marcel Ivanov, cei mai mulţi participanţi sunt copii, iar ei vor da startul competiţiilor sâmbătă dimineaţa cu aquatlonul "Start campioni la triatlon" şi concursul MiniTri. A doua zi a concursului va aduce la Tulcea Cupa europeană de triatlon pentru juniori, Campionatul naţional de triatlon olimpic, dar şi o etapă a circuitului de cadeţi.

"La Cupa europeană de juniori vom avea la start cinci fete şi patru băieţi, în frunte cu proaspeţii noştri campioni balcanici la individual şi la echipe, Erick Rogoz, Delia Dudău, Romas Cătălin şi Andreea Iordache. Sportivii noştri vor avea concurenţi din Austria, Bulgaria, Ungaria, Israel, Ucraina, Slovenia şi Letonia", se arată în informarea FRTRI.

Pentru desfăşurarea concursului, duminică, 25 august, între orele 7.30-15.00, traficul va fi restricţionat în imediata apropiere a Portului Tulcea, pe traseul Casa Albastră - strada Ivanov Dumitru - Aleea Ciuperca.

Potrivit organizatorilor, nu vor putea fi folosite parcările de pe malul lacului Ciuperca, cele de la Casa Tineretului şi Sala de sport multifuncţională.

De asemenea, pe strada Isaccei, între lacul Ciuperca-Orăşelul copiilor, traficul va fi posibil doar pe o singură bandă.

Citește totul despre:

#triatlon

Comentarii

loading...