Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Se va acţiona pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului şi în alte zone de interes operativ

Peste 280 de poliţişti la meciul de fotbal FCSB - Dinamo

Peste 280 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) vor asigura ordinea publică şi siguranţa rutieră la meciul de fotbal FCSB - Dinamo, care se va desfăşura, duminică, pe Arena Naţională.

Share

Rl online 0 comentarii

17.02.2018 - 11:44

Potrivit unui comunicat al DGPMB, se va acţiona pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului şi în alte zone de interes operativ, urmând a fi asigurat şi accesul auto al riveranilor în zonele în care va fi blocată sau deviată circulaţia rutieră.

De asemenea, poliţiştii vor patrula în staţiile de metrou, în mijloacele de transport în comun şi vor fi luate măsuri de prevenire a înşelăciunilor, furturilor, precum şi a infracţiunilor săvârşite cu violenţă.

Pe de altă parte, poliţiştii rutieri vor intensifica acţiunile pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens.

Pentru desfăşurarea în siguranţă a meciului, precum şi pentru evitarea unor situaţii conflictuale, se recomandă respectarea indicaţiile forţelor de ordine şi ale poliţiştilor rutieri, dar şi adoptarea unui comportament civilizat în trafic.

Comentarii

loading...