Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

"Peluza Cătălin Hîldan", acționară la FC Dinamo

Conducerea clubului de fotbal FC Dinamo a anunţat, joi, într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial, că a cooptat în rândul acţionarilor asociaţia suporterilor "Peluza Cătălin Hîldan", fanii urmând să aibă şi un reprezentant în Consiliul de Administraţie al grupării bu

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 26.04.2018 - 15:08

"FC Dinamo Bucureşti anunţă că a cooptat în rândul acţionarilor 'Asociaţia Peluza Cătălin Hîldan', oferind noului acţionar şi unul dintre cele cinci locuri în Consiliul de Administraţie al clubului. Astfel, implicarea suporterilor va fi, din acest moment, una directă în viaţa administrativă şi decizională a societăţii. Am apreciat foarte mult că, spre deosebire de alte situaţii, cei de la 'Asociaţia Peluza Cătălin Hîldan' au fost adepţii principiului fapte şi nu vorbe. Ei sunt cei care au ţinut viu spiritul lui Dinamo, prin coregrafii, prin ataşamentul necondiţionat pentru club în ultima vreme, indiferent de rezultate. Dinamo datorează acestor suporteri identitatea şi existenţa sa", se arată în comunicatul citat.

Oficialii dinamovişti anunţă totodată că gruparea va fi organizată după modelul "socios" al cluburilor mari din Europa. "Acesta este doar primul pas dintr-un proiect extrem de serios, filtrat până la ultimele detalii, cu o foaie de parcurs care va face ca, în câţiva ani, Dinamo să fie un club modern, organizat după modelul socios, asemenea marilor cluburi ale Europei. Mai multe detalii despre seriozitatea acestui proiect veţi primi, în viitorul apropiat, chiar de la 'Asociaţia Peluza Cătălin Hîldan'. Îi invităm pe toţi dinamoviştii să strângă rândurile, uşa lui Dinamo fiind deschisă pentru toţi! Doar uniţi putem scrie istorie", se menţionează în comunicat.

Anunţul făcut de conducere vine într-o perioadă în care în presa de specialitate apar constant zvonuri conform cărora acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, negociază cu mai mulţi investitori vânzarea clubului.

Comentarii