14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportFotbalPele a fost internat pentru a continua tratamentul la colon

Pele a fost internat pentru a continua tratamentul la colon

Legendarul fotbalist brazilian Pele a fost internat din nou, pentru a-și continua tratamentul la colon, a anunțat miercuri Spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, precizând că fostul internațional se află în stare stabilă și ar urma să fie externat în următoarele zile, relatează Reuters.

Pele (81 de ani), de trei ori câștigător al Cupei Mondiale, a suferit pe 4 septembrie o operație pentru îndepărtarea unei tumori de pe colon și a petrecut aproape o lună sub îngrijire medicală. Spitalul anunța, la momentul respectiv, că fostul mare fotbalist va trebui să facă chimioterapie.

Pele s-a internat și va continua acel tratament la colon început cu operația din 4 septembrie


Potrivit buletinului medical de miercuri, Pele își continuă tratamentul.
„Pacientul este stabil, iar prognosticul este că va fi externat în zilele următoare”, a transmis spitalul din Sao Paolo, într-un comunicat, conform libertatea.ro.

Medicii nu au oferit detalii despre gravitatea tumorii sau despre modul în care progresează tratamentul. Considerat a fi unul dintre cei mai mari fotbaliști ai tuturor timpurilor, Pele a avut în ultimii ani o serie de probleme de sănătate. Operația la șold l-a lăsat cu dureri recurente și acum nu poate merge fără ajutor.

Cu doar câteva săptămâni înainte ca pandemia să afecteze Brazilia anul trecut, fiul său a spus că Pele trece printr-o perioadă depresie, fapt negat ulterior de fostul mare jucător de la Santos și New York Cosmos. În perioada de recuperare din septembrie și octombrie, Pele a publicat mai multe filmulețe pe rețelele de socializare, în care apărea optimist. Luna trecută, starul brazilian a scris pe Twitter că se simte mai bine cu „fiecare zi” care trece.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...

OFICIAL. Cristian Popescu Piedone, primul candidat înscris în cursa pentru Primăria Capitalei. “Astăzi se închid zvonurile că mă voi retrage”

Cristian Popescu Piedone, președintele Partidului Umanist Social Liberal, este primul candidat înscris oficial în cursa pentru funcția de primar general. Cristian Popescu Piedone și-a depus...

Un fost jucător al Realului ar putea deveni antrenorul celor de la Bayern Munchen

Potrivit unui raport vineri al DPA, există mari șanse ca Zinedine Zidane să semneze cu Bayern Munchen pentru a prelua conducerea echipei începând din...
Ultima oră
Pe aceeași temă