Pe cine dau casele de pariuri favoriți la câștigarea Cupei Mondiale

Cupa Mondială FIFA debutează astăzi cu partida dintre Rusia și Arabia Saudită. Naționala țării gazdă este considerată mare favorită, de casele de pariuri, în meciul de la Moscova, de la ora 18.00.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

Actualizat: 14.06.2018 - 15:53

Casele de pariuri oferă, în medie, cota de 1,45 pentru victoria Rusiei, 4,10 pentru un rezultat de egalitate și 9,25 pentru victoria Arabiei Saudite. De ținut cont, însă, că rușii vin după o serie de rezultate dezamăgitoare în meciurile amicale ce au precedat Campionatul Mondial. De asemenea, multe meciuri ce au deschis competițiile internaționale s-au încheiat la egalitate.

Brazilia și Germania sunt date ca favorite la ridicarea trofeului, înaintea debutului competiției, cu o cotă de 5,25. A treia favorită este Spania, cu o cotă de 7,00, urmată de Franța, cu 7,50, în timp ce Argentina lui Leo Messi are o cotă de 10, pentru a se impune în Rusia.

Panama este formația cotată cu cele mai mici șanse de a câștiga trofeul suprem, cu o cotă uriașă de 990.

Casele de pariuri acordă cele mai multe șanse pentru succes, în finala de la Moscova, unei echipe din Europa, cu o cotă de 1,35. În timp ce marele continent rival, America de Sud, are o cotă de 3,5.

Messi și Neymar sunt favoriți să cucerească titlul de golgheter al competiției, cu o cotă de 11, dar și de cel mai bun jucător al turneului, cu o cotă de 9.

Comentarii