34.2 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSportPDL cere demisia lui Vosganian şi Dragnea, urmare a "asaltului USL asupra...

PDL cere demisia lui Vosganian şi Dragnea, urmare a „asaltului USL asupra justiţiei” pentru cei doi

PDL cere demisia miniştrilor Varujan Vosganian şi Liviu Dragnea, a declarat, joi, prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul, arătând că în numai 24 de ore s-a produs un „asalt USL asupra justiţiei”, pornind de la cazurile celor doi demnitari, transmite Mediafax.

Andreea Paul a spus, într-o conferinţă de presă, că „USL sacrifică economia” şi că „încăpăţânarea USL de a submina justiţia este revoltătoare”.

„În numai 24 de ore am asistat la asaltul USL asupra justiţiei în privinţa cazurilor Vosganian şi Dragnea. Propria mafie şi apărarea ei cu orice preţ sunt mai importante decât orice, chiar şi decât propria economie. PDL cere demisia lui Varujan Vosganian şi a lui Liviu Dragnea”, a spus Paul.

Ea a adăugat că Varujan Vosganian este acuzat de DIICOT de subminarea economiei naţionale, iar USL îl protejează, cu votul majoritar din Senat, de la judecata în instanţă. Paul a arătat că Vosganian susţine startegia USL de creştere a taxelor şi impozitelor şi „girează hoţia USL”.

Liderul PDL a mai spus că Vosganian şi este un „ministru debusolat”, cu realizări în falimentul Oltchim şi Roşia Montană.

„Fuga de lege şi de decizie, lipsa de soluţii, incompetenţa, iresponsabilitatea declaraţiilor şi laşitatea sunt motive întemeiate pentru demisia lui Varujan Vosganian. Decât un ministru debusolat, mai bine unul demisionat”, a mai spus Paul.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă