22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSportPatronii lui Juventus Torino, donație de 10 milioane de euro

Patronii lui Juventus Torino, donație de 10 milioane de euro

Într-un comunicat, familia Agnelli a precizat că banii au fost donaţi Agenţiei de Protecţie Civilă, care gestionează la nivel naţional pandemia de coronavirus, iar cele 150 dispozitive medicale produse de companii străine sunt pregătite să intre imediat în ţară.

Această donaţie se adaugă campaniei lansate de Juventus (Distanti ma Uniti), care a strâns donaţii de 412.000 euro, destinaţi regiunii Piemont.

În ultimele zile, numeroase figuri ale fotbalului italian, inclusiv jucători de la Juventus, AC Milan, Inter Milano, Napoli sau AS Roma au făcut donaţii pentru a ajuta spitalele, clinicile şi regiunile cele mai afectate de coronavirus.

Italia, cea mai lovită ţară europeană de virusul Covid-19, a raportat 31.506 cazuri pozitive şi 2.503 decese până în acest moment.

Cele mai citite

Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur la Stuttgart

Sorana Cîrstea părăsește turneul WTA 500 de la Stuttgart din prima rundă, după ce a fost învinsă, astăzi, în două seturi, de chinezoaica Qinwen...

Partidul Democrat din Italia lansează un manifest pentru alegerile europene

Opoziția italiană încearcă din răsputeri să se impună într-un ciclu electoral în care partidele de dreapta aflate la putere în țară speră să obțină...

Ovidiu Hațegan își pune cenușă în cap după gafa comisă în meciul Dinamo – Poli Iași: „Am greșit, n-am realizat gravitatea impactului”

Arbitrul Ovidiu Hațegan a explicat decizia luată în minutul 29 al partidei Dinamo 1948 – Politehnica Iaşi, disputată duminică, 14 aprilie, pe stadionul din...
Ultima oră
Pe aceeași temă