Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Participarea la US Open, condiționată de o declarație pe proprie răspundere

Jucătorii care vor participa sau urmează să-şi anunţe participarea la turneul US Open, vor fi nevoiți să își asume răspunderea pentru eventuale infectări cu Covid-19 sau chiar moartea din această cauză.

Share

Rl online 0 comentarii

10.08.2020 - 22:23

„Îmi asum în mod voluntar responsabilitatea deplină pentru orice risc, inclusiv deces, care mi se poate întâmpla mie sau altor persoane care vin în contact cu mine, ca urmare a prezenţei mele în incintă, fie din cauza neglijenţei NTC (Centrul Naţional de Tenis) sau în orice alt fel”, scrie, printre altele, într-un document transmis jucătorilor care vor lua parte la US Open de către Federaţia americană de tenis (USTA).

De asemenea, se specifică faptul că într-o astfel de situaţie, participantul nu va întreprinde acţiuni legale contra organizatorilor. 

Openul Statelor Unite, care va avea loc între 31 august şi 13 septembrie, înaintea competiţiei de la Roland Garros, care va debuta pe 27 septembrie, se va disputa fără spectatori şi în absenţa unor nume importante, precum australianca Ashleigh Barty, liderul clasamentului WTA, sau spaniolul Rafael Nadal, numărul 2 ATP.

 

Comentarii