8.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSportPaolo Maldini și fiul său au fost testați pozitiv cu Covid-19

Paolo Maldini și fiul său au fost testați pozitiv cu Covid-19

”Paolo şi Daniel sunt bine şi după ce au petrecut deja mai mult de două săptămâni în casă, fără contact extern, urmează, aşa cum este prevăzut în protocoalele medicale, să-şi extindă carantina pentru a se recupera complet”, a informat AC Milan.

Paolo Maldini (51 de ani) a jucat 25 de ani la Milan, fiind mult timp căpitanul echipei. A fost de şapte ori campion al Italiei şi de cinci ori câştigător al Cupei Campionilor Europeni sau Ligii Campionilor. Daniel Maldini, fiul său, a fost convocat în premieră, în noiembrie anul trecut, la prima echipă a lui AC Milan, continuând astfel dinastia Maldini la clubul lombard.

Aşa cum se ştie, atacantul argentinian Paulo Dybala, de la Juventus Torino, a devenit unul dintre cei mai celebri fotbalişti infectaţi cu coronavirus, după ce clubul italian a anunţat, sâmbătă, testul său pozitiv.

Juventus preciza că jucătorul nu prezintă simptome şi se află în izolare la domiciliu.

”Jucătorul, aflat în izolare voluntară din data de 11 martie, ca fi monitorizat în continuare”, a anunţat clubul într-un comunicat, adăugând că Dybala e ”bine şi asimptomatic”.

Dybala este al treilea jucător de la Juventus pozitiv la Covid-19, după Daniele Rugani şi francezul Blaise Matuidi.

Pe 11 martie, fundaşul Daniele Rugani a devenit primul jucător din Serie A testat pozitiv la noul coronavirus, care a făcut circa 5.000 de morţi în Italia.

Mai mulţi jucători ai clubului torinez (Gonzalo Higuain, Sami Khedira, Miralem Pjanic şi Douglas Costa) au părăsit Italia săptămâna aceasta şi izolarea voluntară pe care o respectau din 11 martie, creând polemică în Italia.

Cele mai citite

Real Madrid își continuă drumul către titlul cu numărul 15 în Liga Campionilor. Va întâlni pe Bayern Munchen în semifinale

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Manchester City cu scorul de 4-3, la loviturile de...

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...
Ultima oră
Pe aceeași temă