11.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSport"Panzerul" german merge în semifinalele EURO U21

“Panzerul” german merge în semifinalele EURO U21

Germania s-a calificat în semifinalele Campionatului European de fotbal Under 21 din Italia şi San Marino, duminică seara, după ce a câştigat Grupa B, în urma egalului cu Austria, 1-1, de la Udine.

Germania, care s-a calificat şi la Jocurile Olimpice de anul viitor, a deschis scorul prin Gian-Luca Waldschmidt (14), dar Austria a egalat prin Kevin Danso (24 – penalty). Austria, care era obligată să câştige pentru a se califica în penultimul act, a avut o bară, prin Sasa Kalajdzic.

Danemarca a învins Serbia cu 2-0, la Trieste, în celălalt meci din grupă, dar a ratat calificarea, având golaveraj mai slab decât Italia, aflată pe locul secund în Grupa A.

În clasament, Germania a ocupat primul loc, cu 7 puncte, urmată de Danemarca, 6 puncte (+2), Austria, 4 puncte și Serbia cu 0 puncte.

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă