Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Canotorii au început pregătirile pentru Olimpiadă

Padurea Snagov, igienizată de „Olimpici”

Canotorii români au strâns un sfert de tonă de deșeuri din Pădurea Snagov, la debutul antrenamentelor pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Share

Cătălin Mihai 0 comentarii

28.10.2019 - 09:44

Canotorii români calificați la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 au început antrenamentele pe lacul Snagov pentru marea competiție de anul viitor. Cu această ocazie, sportivii au dat startul unei acțiuni de ecologizare a zonei din jurul lacului.

Echipați cu mănuși și saci de plastic, aceștia au strâns, în doar cateva ore, un sfert de tonă de deșeuri. La această acțiune au luat parte și Elisabeta Lipă, Președintele Federației Române de Canotaj, alături de Mihai Covaliu, Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

„Sportivii se vor antrena pe Lacul Snagov până la începutul lunii decembrie, atunci când își vor muta baza de pregătire în Italia. Vremea nu ne permite să ne pregătim pe lac în perioada decembrie-aprilie”, a spus Elisabeta Lipă.

La Jocurile Olimpice de anul viitor România va fi reprezentată de: echipajul feminin dublu vâsle categorie ușoară, format din Ionela-Livia Cozmiuc și Gianina-Elena Beleagă, echipajul masculin dublu rame, format din Marius-Vasile Cozmiuc și Ciprian Tudosă, echipajul feminin de dublu rame, format din Cristina-Georgiana Popescu și Amalia Bereș, echipajul masculin de dublu vâsle, format din Ioan Prundeanu și Marian-Florian Enache și echipajul feminin de patru rame, format din Viviana Iuliana Bejinariu, Ioana Vrânceanu, Mădălina Bereș și Denisa Tilvescu.

Comentarii

loading...