Ousmane Dembele a fost operat. Cât va lipsi atacantul Barcelonei

Internaţionalul francez Ousmane Dembele, atacantul echipei de fotbal FC Barcelona, a fost operat marţi în Finlanda pentru o ruptură completă a tendonului bicepsului femural de la coapsa dreaptă şi va fi indisponibil aproximativ 6 luni.

Share

Rl online 0 comentarii

12.02.2020 - 11:37

 

Dembele a suferit ruptura în cursul unui antrenament şi a fost operat de cunoscutul doctor finlandez Sakari Orava, în clinica acestuia din Turku, la intervenţia chirurgicală participând şi doctorul Ricard Pruna, şeful serviciilor medicale ale clubului spaniol.

"Ousmane Dembele a fost operat cu succes la Turku", a transmis Barcelona într-un comunicat, spulberând totodată orice şansă de a-l vedea pe jucător refăcut la timp pentru Campionatul European din această vară.

Fotbalistul francez, în vârstă de 22 ani, a mai fost operat de medicul finlandez şi în 2017, fiind ulterior indisponibil timp de trei luni.

Atacantul francez a adunat opt accidentări, 342 zile de indisponibilitate şi 63 de meciuri pierdute după transferul său la echipa spaniolă de fotbal FC Barcelona, în vara anului 2017, pentru una dintre cele mai mari sume din istorie (145 milioane euro).

Comentarii