Oprița, instalat antrenor la Clubului Sportiv al Armatei

Daniel Oprița a fost numit în funcția de antrenor principal al echipei de fotbal de la Clubului Sportiv al Armatei „Steaua București”.

Share

Cătălin Mihai 0 comentarii

Actualizat: 11.07.2019 - 17:26

Oprița îi va avea ca secunzi pe fostul căpitan al roș-albaștrilor, Iulian Miu, și pe Fane Nofitovici. Sorin Bobariu se va ocupa de antrenamentele cu portarii, iar managerul pe probleme tehnice va fi numit cel supranumit cândva "micul Beckham", Florentin Dumitru.

Oprița și staff-ul său au semnat înțelegeri valabile pe un singur sezon, iar obiectivul va fi promovarea echipei în eșaloanele superioare. Dacă va fi îndeplinit, contractele le vor fi prelungite automat.

Ca tehnician, Oprița a mai pregătit echipele CSM Metalul Reșița, Juventus București, CSM Reșița, FC Voluntari și CS Mioveni.

În perioada 2002 – 2007, când a evoluat ca atacant pentru Steaua București, Daniel Oprița a bifat peste 100 de meciuri în campionat și 44 în cupele europene. A cucerit 2 titluri de campion național și o Supercupă a României. În anul 2006, a primit Medalia „Meritul Sportiv” clasa a II-a cu o baretă din partea președintelui României, după semifinala de Cupa Uefa, pierdută în fața englezilor de la Middlesbrough.

Comentarii